Bauer Media Danmark søger proaktiv sælger

Audio-mediet boomer – vil du være med til at forme fremtiden i Europas hurtigst voksende audio gruppe?

Audiomedier tager hvert år en stadig større del af mediemarkedet. Ugentligt lytter 92 procent af danskerne til radio, podcast er i kraftig vækst og høres nu af over en million hver uge. Kort sagt: audio boomer, og dette er en invitation til dig om at være med på rejsen.

Bauer Media Danmark er Danmarks største kommercielle audiohus. Vi har brug for nye hænder, ører og øjne til vores salgsteam. Vi søger en person, der har mod på udvikling og faglig udfordring, og er klar til at tage ansvar, når audioprodukterne skal præsenteres for de danske brands og bureauer.

 

Hvem er vi?

I Danmark er Bauer Media et moderne og innovativt mediehus, som er førende inden for kommerciel radio. Vi driver en række klart profilerede radiostationer – NOVA, The Voice, Radio100, PopFM, Radio Soft og myROCK, som kan høres på FM, DAB+ og vores digitale platform radioplay.dk.  Via vores audio netværk når vi ud til over 2,5 mio. ugentlige lyttere i Danmark.

Bauer Media Danmark er en del af Bauer Media Group, som er et multi-business selskab som underholder, informerer og servicerer over  200 million mennesker. Det er familieejet i 5. generation og fokus er på kunder og langvarig succes. Bauer Media opererer i 14 lande.

Bauer Media Group har Europas største radiogruppe, og er repræsenteret med dette medie i 8 lande, og markedsledere i 6 af disse.

Vores mission er : MAKING OUR LISTENER’S LIVES SOUND BETTER

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har erfaring fra mediebranchen, dog er det vigtigste parameter, at du brænder for at være sælger og trives med at være tilstede hos relevante beslutningstagere inden for marketing og kommunikation det meste af en arbejdsdag.  Du trives med på daglig basis at opsøge nye salgsmuligheder og mersælge til dine eksisterende kunder. Du er ansvarlig og målrettet og kan arbejde selvstændigt og selvmotiverende med de mindre såvel som de mere komplekse opgaver.

 

Dine opgaver

  • Du bliver en del af et målrettet og kompetent salgsteam, hvor du skal sælge nationale audio kampagner til annoncører på det danske marked.
  • Du skal indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i huset om at nå vores ambitiøse målsætninger.
  • Du skal skabe vækst på din egen kundeplatform via kontakt til både direkte kunder og mediebureauer, primært øst for Storebælt.
  • Du skal booke, forberede og afholde kundemøder med base fra vores kontor i Mileparken.
  • Du skal udvise rettidig omhu i forhold til egne resultater og pipeline.
  • Du skal bakke op om teamets fælles mål.

Dine forventninger

Du kan forvente, at vi stiller tid og kompetencer til rådighed for din fortsatte faglige udvikling. Du vil skulle igennem en introduktion til audio som medie, dokumentation og effektanalyse af radio som medie, samt læring inden for det dynamiske og det strategiske salg.

 

Vores forventninger

Hos Bauer Media arbejder vi aktivt på at være en attraktiv arbejdsplads for alle medarbejdere med fokus på tværfagligt samarbejde. Det er derfor vigtigt for os, at du deltager med en positiv tilgang og er indstillet på at arbejde loyalt med fokus på virksomhedens målsætninger og værdier.

 

Reference

Du vil i jobbet referere til salgsdirektør Anders Morsing.

 

Arbejdssted

Bauer Media
Skovlunde 20A
2740 Skovlunde
www.bauermedia.dk

 

Henvendelse vedr. jobbet

Headhunter: Henrik Abraham
E-mail: Henrik@abrahamheadhunting.dk
Tlf: 2085 8040

Google Analytics Alternative