Rekruttering

Effektiv rekruttering indenfor bygge, tech og marketing

Sikre din virksomheds succes med skræddersyede rekrutteringsløsninger inden for bygge, tech og marketing

I en verden, hvor bygge, tech og marketing brancherne konstant udvikler sig og vokser, er det vigtigere end nogensinde at finde og ansætte de bedste talenter for at sikre din virksomheds succes.

Hos Abraham Headhunting forstår vi udfordringerne og behovene inden for rekruttering i tech og marketing brancherne og tilbyder skræddersyede løsninger, der hjælper din virksomhed med at finde og ansætte de rigtige kandidater.

Udfordringer og behov inden for bygge, tech og marketing rekruttering

Bygge, tech og marketing brancherne er kendt for deres hurtige forandringer og konkurrenceprægede arbejdsmarked. Nogle af de mest udbredte udfordringer og behov inden for rekruttering i disse brancher inkluderer:

  1. Mangel på kvalificerede kandidater: Med den konstante udvikling af teknologier og markedsføringsstrategier er det ofte svært at finde kandidater, der besidder de rette færdigheder og erfaringer.
  2. Tidspress: Virksomheder i bygge, tech og marketing brancherne står ofte over for tidsbegrænsninger og behovet for hurtig rekruttering for at holde trit med markedet og konkurrenter.
  3. Høj konkurrence om talenter: Byge, tech og marketing brancherne er kendt for at have en høj konkurrence om topkandidater, hvilket gør det udfordrende at tiltrække og fastholde de bedste talenter.

Kort forløb

Jeg tilbyder et kort og effektivt rekrutterings-forløb (6-8 uger)

Z

Professionel tilgang

Jeg har tid til at løse opgaven professionelt

Stort netværk

Jeg har netværket og ved hvem der søger nye udfordringer

Erfaring

Jeg har mere end 10 års erfaring som virksomhedsleder

Søger du et nyt job?

Vi rekrutterer bl.a. til mediebureauer, reklamebureauer, digitale bureauer, medier og mediehuse, kommunikation & PR, marketing og salgsfunktioner i virksomheder.

Søger du en ny ansat?

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med at ansætte din næste direktør, salgschef, Marketingchef, E-commerce manager, Client Service Director, projektleder, PR-ansvar, udvikler, tekstforfatter, AD’er, grafiker osv.

Livet belønner handling

Henrik Abraham

Upload CV til emnebank

Abraham Headhunting samarbejder med Maagaard & Partnere i forbindelse med CV-emnebank under Nordic Recruiting. Dvs at både Abraham Headhunting & Maagaard & Partnere også vil kunne tilgå dit CV fra emnebanken.
 

Kontakt mig

 

15 + 14 =

Abraham Headhunting

Østerbrogade 33, 5 sal
2100 København Ø
Danmark
CVR: DK36836768

Mobil: +4520858040
E-mail: henrik@abrahamheadhunting.dk