Client Director hos Havas

Hos Havas tror vi på, at vejen til at bygge meningsfulde brands for vores kunder er ved at udnytte de mest meningsfulde medier og skabe den bedste medieoplevelse. Vil du med på rejsen og gøre stærke brands mere meningsfulde og succesrige? Har du lyst til at lede et team af dygtige kolleger og løfte dine kunders brands til nye højder?

 

Vi søger en Client Director eller en Senior Client Manager (med minimum 2 års erfaring som Client Manager) til en kundeportefølje med brands inden for forskellige kategorier. Du får ansvaret for, at bureauet løfter dine kunders brands og forretning på tværs af alle former for paid media, digitale som konventionelle. Du vil arbejde strategisk med dine kunders forretning, rådgive og vejlede dine kunder og orkestrere et team at dygtige specialister.

Du bliver en del af et succesfuldt, globalt bureau med 20,000 kolleger overalt i verden, og du får adgang til den portefølje af metoder, værktøjer, viden, indsigt, tech stack og aftaler, som Havas har etableret og løbende udvikler. Du får lejlighed til at arbejde med vores metode og framework, som vi kalder Mx, både på lokale kunder med lokale teams – og formentlig også på globale kunder med kolleger overalt i verden.

 

Vigtigste opgaver

 • Du vil være ansvarlig for en håndfuld kunder og rådgive disse kunder strategisk omkring markedsføring
 • Du har en god forståelse for digitale kanaler, og kan rådgive dine kunde strategisk på tværs af alle digitale kanaler
 • Du har forretningsforståelse, brænder for forbrugerindsigter og har en god forståelse af det samlede medielandskab
 • Du vil orkestrere et team af specialister omkring hver enkelt kunde. Sammen med teamet vil du varetage planlægning og eksekvering inden for sociale medier, search, øvrige digitale kanaler, tv og øvrige konventionelle medier.
 • Du vil på de flere kunder have et tæt samarbejde med bureauets kreative team
 • Du vil lære dine kunder rigtig godt at kende og styrke de gode relationer

Vi forestiller os, at du …

 • Har du minimum 2 års erfaring fra medie bureau og måske yderligere erfaring fra kunde eller bureausiden
 • Er klar til at arbejde på et meningsfuldt bureau, hvor trivslen er høj, fleksibiliteten stor og mulighederne for at udvikle dig menneskeligt og kompetencemæssigt endnu højere
 • Har en relevant akademisk baggrund i form af en længerevarende uddannelse
 • Er en god kommunikatør og en stærk projektleder
 • Er god til at balance trivsel og performance
 • Er initiativrig, ambitiøs, faglig dygtig og tillidsvækkende

 

Om Havas

Du bliver en del af et bureau, hvor vi prioriterer, at det skal være sjovt og meningsfuldt at gå på arbejde. Det gælder både globalt og i Danmark. Vi sætter trivsel højt og har et særligt sammenhold.  Vi sidder 50 mennesker i fede lokaler på Christianshavn og du vil få en masse dygtige kolleger inden for mange forskellige kompetenceområder, og de glæder sig til at få en kollega, som er skarp på at rådgive kunder strategisk og omnichannel.

Du vil referere til Chief Client Officer Mia Parsbæk Pedersen og indgå i et team med andre Client Directors og Client Managers.

 

Vil du med på holdet?

Så hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Du er velkommen til i al fortrolighed at kontakte Henrik Abraham på 20858040 eller på henrik@abrahamheadhunting.dk.

Vi ansætter, når vi har fundet den rette.